• list_top_bn_1 (1)

Worldchamp Enterprises беше од 2004 година. Нашата фабрика зафаќа површина од повеќе од 10.000 квадратни метри и вработува околу 150 работници.Фабриката е во согласност со ISO 9001:2015 системот за управување со квалитет, доделен SC сертификат и положен BSCI, BPI, EN13432.И ние сме квалификуван добавувач на ракавици за медицински преглед и изолациски капак за чевли за медицински апликации.

 • BPI (1)

  BPI (1)

 • BPI (2)

  BPI (2)

 • DIN CERTCO (1)

  DIN CERTCO (1)

 • DIN CERTCO (2)

  DIN CERTCO (2)

 • ФДА

  ФДА

 • ISO

  ISO

 • расад (1)

  расад (1)

 • расад (2)

  расад (2)

Нашиот производ

Неодамнешни проекти

Специјализирани сме за ПЕ ракавици, престилки, резервирани ракавици, ракави, навлаки за чевли, чанти за органи, бербер наметка, наметки за изолација.

Гледај Повеќе