• list_top_bn_1 (1)

Worldchamp Enterprises ishte që nga viti 2004. Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 10,000 metra katrorë dhe punëson rreth 150 punëtorë.Fabrika përputhet me sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO 9001:2015, i është dhënë certifikata SC dhe ka kaluar BSCI, BPI, EN13432.Dhe ne jemi një furnizues i kualifikuar i dorezave të ekzaminimit mjekësor dhe mbulesës së këpucëve izoluese për aplikime mjekësore.

 • BPI (1)

  BPI (1)

 • BPI (2)

  BPI (2)

 • DIN CERTCO (1)

  DIN CERTCO (1)

 • DIN CERTCO (2)

  DIN CERTCO (2)

 • FDA

  FDA

 • ISO

  ISO

 • FIDA (1)

  FIDA (1)

 • FIDA (2)

  FIDA (2)

Produkti ynë

Projektet e fundit

Ne jemi të specializuar në doreza PE, përparëse, doreza të rezervuara, mëngë, mbulesa këpucësh, çanta organesh, pelerina berberi, fustane izolimi.

shikoni më shumë