Om mattryggheten og hansken

De siste årene har folk vært spesielt oppmerksomme på matråvarene, produksjonsmiljøet og driftsprosessen i prosessen med matforedling;

I tillegg,mer og mer oppmerksomhet har blitt viet til beskyttelse av arbeidere ved bearbeiding av mat.Mange bedrifter krever at ansatte har på segvernehansker, som ikke bare kan gi tilstrekkelig beskyttelse for arbeidere, men også unngå matforurensning og spredning av matbårne patogener.

Matbehandlere kommer i kontakt med en rekke matvarer og kan bære bakterier på hendene, som Listeria og Salmonella, som kan forårsake matbåren sykdom etter inntak.Engangshansker kan gi en beskyttende barriere mellom personalets hender og disse bakteriene for å redusere sjansen for at ansatte og forbrukere blir smittet.

Matbehandlere bør ha på segengangshanskerfor beskyttelse av matbehandlere og kunder.

hanske 1
hanske 2

Selv om næringsmiddelindustrien involverer ulike virksomheter og institusjoner, har de alle én ting til felles: årvåkenhet for mulige patogener og beskyttelse av ansatte og forbrukere mot sykdomsfarer.Engangshansker er den første forsvarslinjen mot matbårne sykdommer.

Regler for håndhygiene og hanskerbruk:

1. Ved håndtering av mat som ikke er klar til å spises, bør personalet blottlegge hender og armer så lite som mulig.

2. Du må bruke hansker eller bruke redskaper som tang og skraper når du håndterer mat, med unntak av vask av frukt og grønnsaker.

3. Hansker skal kun brukes én gang.Engangshansker må kasseres når en arbeider håndterer en ny oppgave, når hanskene blir tilsmusset eller når oppgaven avbrytes.

hanske 3
hanske 4

Bruk av hansker i matforedling bør ta hensyn til følgende tre punkter:

1. Næringsmiddelindustrien involverer en rekke utstyr og kjøkkenutstyr, så mange stillinger krever mange typer hansker.Men uansett hvilken type hansker, må de oppfylle prinsippene for matkvalitet.

2. Hovedkomponenten i latekshansker er naturlig lateks, som inneholder lateksprotein.For å unngå at protein kommer inn i maten og forårsaker allergiske reaksjoner hos kundene, bør næringsmiddelindustrien prøve å unngå bruk av latekshansker.

3. Næringsmiddelindustrien bruker vanligvis fargede hansker, som må skilles fra fargen på maten.For å hindre at hansken knekker og faller ned i maten, kan den ikke oppdages i tide.

WorldChamp Enterprisesforsyninghansker av matkontaktkvalitet, erme, forkle og støvel-/skotrekktilmatforedlingogmatservering.

WorldChamp Enterprises tester produktene årlig i henhold til matkontaktstandarden gjennom tredjeparts testagenter, for å sikre at varene våre er i samsvar.

hanske 5

Innleggstid: 20. januar 2023